Termene si conditii

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

RAPID CREDIT IFN S.A., cu sediul social in Muncipiul Constanta, Str. Interioara 2, Nr. 2, Cladirea C2, Biroul Nr. 2, Judetul Constanta, avand Cod Unic de Inregistrare 38165677, numar de ordine in Registrul Comertului J13/3017/2017, inregistrata cu nr. 38502/01.11.2017 in  Registrul prelucrarilor de date cu caracter personal, are obligaţia, conform cerintelor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  actualizata, de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele completate pe site-ul  www.creditcucasa.ro reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa faca parte din baza de date a RAPID CREDIT IFN S.A. si ca aceasta sa prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

În scopul desfăşurării activităţii de creditare, RAPID CREDIT IFN S.A. poate prelucra și stoca, pe toată durata raporturilor contractuale, cât și după încetarea acestor raporturi, pe toată durata activității companiei, datele dvs. cu caracter personal, inclusiv codul numeric personal, cetățenia, adresa, profesia, locul de muncă, situatia economică și financiară, obținute în baza formularelor, declaraţiilor şi documentelor de orice fel depuse, redactate sau completate, necesare pentru a vă contacta cu scopul de a-și promova propriile servicii și produse.

Trimiterea unei solicitari pe site reprezinta acordul ca RAPID CREDIT IFN S.A. sa contacteze clientii, direct utilizand datele personale in acest scop, pentru a comunica informatiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, analize si alte activitati similare.

Dumneavoastră aveți dreptul să refuzați sau să solicitați ulterior, în scris, prin scrisoare recomandată (se va atasa cererii o fotocopie lizibilă a actului dumneavoastră de identitate ) cu confirmare de primire, ca datele dvs. cu caracter personal să nu fie prelucrate de către RAPID CREDIT IFN S.A. după încetarea raporturilor contractuale cu aceasta, în scop de reclamă, marketing și publicitate și/sau desfășurării activității financiar-bancare sau să nu fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop RAPID CREDIT IFN S.A. va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente. Conform legii 656/2002 pentru prevenirea și sancționarea spălării banilor, RAPID CREDIT IFN SA are obligația de a păstra datele dvs. de identificare timp de 5 ani.

Termeni și condiții de utilizare

DEFINITII CU CARACTER GENERAL

RAPID CREDIT IFN S.A., cu sediul social in Muncipiul Constanta, Str. Interioara 2, Nr. 2, Cladirea C2, Biroul Nr. 2, Judetul Constanta, avand Cod Unic de Inregistrare 38165677, numar de ordine in Registrul Comertului J13/3017/2017, inregistrata cu nr. 38502/01.11.2017 in  Registrul prelucrarilor de date cu caracter personal, in calitate de comerciant (denumita in continuare "Societatea").

SITE – Domeniul www.creditcucasa.ro si subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi intregul sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract - TERMENI SI CONDITII.

SERVICIU – RAPID CREDIT IFN S.A. pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site informatiile sa fie exacte. Nu ne asumam resonsabilitatea pentru eventualele erori.

UTILIZATOR – orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a deveni Client.

CLIENT – orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre Societate si care a acceptat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site.

Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentele termene si conditii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

RAPID CREDIT IFN S.A. isi pastreaza toate drepturile referitoare la informatiile furnizate pe acest website.

Informatiile sunt cu titlu informativ, orice persoana care doreste sa isi procure unul din produsele oferite de catre RAPID CREDIT IFN S.A. este rugata sa se adreseze departamentului vanzari la punctele de lucru mentionate pe site sau la nr.de tel: 0341 41 00 00 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea nationala).

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. Societatea depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest website, de catre orice persoana fara acordul scris al RAPID CREDIT IFN S.A.

Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul Site-ului.

Societatea intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului Site-ului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciu oferit de catre Societate, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila a Societatii. Societatea isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute, vor fi publicate pe Site asemenea comentarii Societatea nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre Societate prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Societatii dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

CONTACT

Societatea isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta.

Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral si sa il comunice catre Societate.

PRODUSE

Societatea va putea publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert. Reprezentarile bunurilor si serviciilor tertilor se afla sub guvernarea politicilor aceastor terti. Nu vom fi considerati raspunzatori pentru modul de interactionare dintre dvs. si terti.

DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa ne acordati despagubiri sau compensatii si sa ne exonerati pe noi, asociatii nostri, ofiterii, directorii, angajatii, contractorii independenti, advertiseri si partenerii nostri de orice pretentie, inclusiv plata avocatilor, rezultata in urma conduitei dvs. nepotrivite cu acest site si serviciile conexe, adaugarea de Continut nepotrivit, nerespectarea Conditiilor de Utilizare sau orice alta violare a drepturilor unei alte persoane sau unui tert.

GARANTIA PRODUSELOR

Nu oferim niciun fel de garantie, expresa sau implicita, ca intregul Continut nu va avea erori, virusi, siguranta, acuratete sau ca serviciile oferite nu vor fi intrerupte. Intelegeti si sunteti de acord ca orice sfat primit de la noi sau de la orice alt profesionist in domeniu, il utilizati pe propriul risc si deci nu putem fi considerati responsabili pentru consecinte.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al Site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Societatii si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: constanta@creditcucasa.ro .

LITIGII

Orice litigiu aparut intre parti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta in rezolvarea conflictului revine instantelor judecatoresti din Romania.

Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu toate cele mentionate mai sus, inclusiv cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare dispozitiile Codului Civil.